شبکه اجتماعی ساختاری اجتماعی است که از گرههایی (عموماً فردی یا سازمانی) تشکیل شدهاست.
استفاده از رسانه های اجتماعی مزایای زیادی به همراه دارد، از جمله دستیابی آسان افراد به اطلاعات کسب و کار شما. بعلاوه، رسانه های اجتماعیبه کسب و کارهای شمااین امکان را می دهد که به راحتی و به سرعت بتوانید با کاربران خود ارتباط برقرار کنید. در همین راستا امروزه صاحبان برند با پا گذاشتن در این عرصه، سعی به معرفی خود کرده تا بتوانند از این طریق کسب وکار خود را گسترش دهند. حال چرا ما باید برای کسب و کار خود از رسانه های دیجیتال استفاده کنیم؟
پاسخ واضح است به دلیل اینکه:
- کاربران هدف ما در شبکه های اجتماعی حضور دارند.
- کاربران هدف به دنبال ما می گردند.
- ارتباط و تعامل بهتر با کاربران هدف خود و دسترسی راحت آن ها با ما.
- از علاقه مندی کاربران خود مطلع می شویم.
- آنالیز دقیق مشتریان خود به وسیله ابزار انداره گیری دقیق و مناسب.
- در دسترس بودن اطلاعات،خدمات و محصولات در هر زمان و 24 ساعته بودن آن.
- سبب کسب درآمد بیشتر می شود.
- محدود نبودن آن به مکان و در دسترس بودن آن در تمام نقاط جهان
- داشتن تبلیغات موثر از طریق رسانه های دیجیتال
- کاهش هزینه های کسب و کار شما را در بر دارد.
- رسانه های دیجیتال به عنوان بازاریاب قوی برای کسب و کار شما عمل می کنند.
بنابراین حضور قدرتمند و فعال همراه با شناسایی و تحلیل نقاط ضعف و قدرت کسب کار خود در بازار امروزی از ملزومات کسب و کار شماست. تحلیل رسانه های دیجیتالبه عنوان یک تکنیک کلیدی در جامعهشناسی، انسانشناسی، جغرافیا، روانشناسی اجتماعی، جامعهشناسی زبان، علوم ارتباطات اجتماعی، دانش اطلاعات، مطالعات سازمانی، اقتصاد و زیستشناسی مدرن همانند یک موضوع محبوب در زمینه تفکر و مطالعه پدیدار شدهاست. پس در این زمینه باید به صورت علمی و با دانش بالا فعالیت نمود.
تولید محتوای دیجیتال:
منظور از تولید محتوا دیجیتال چیست؟ منظور از تولید محتوای دیجیتال این است که ما بتوانیم در کسب و کار خود استراتژی را پیاده کنیم که به وسیله آن محتوایی مناسب ، مفهومی و کابردی منطبق با فعالیت کسب و کار خود تولید کنیم تا آگاهی کاربران یا مخاطبان خود را از کسب وکار خود بالا ببریم و سبب اعتماد و وفاداری در مشتری بشویم.
جریان سازی و اجرای کمپین های تبلیغاتی رسانه های دیجیتال:
کمپین تبلیغاتی عبارتست ازمجموعه تصمیمات و اقدامات برنامه ریزی شده جهت معرفی هرچه بهتر محصول مورد نظر به مخاطبین، در یک مقطع زمانی تعیین شده. به بیان بهتر کمپین تبلیغاتی با بررسی دقیق ویژگی های فنی و مقایسه ایی محصول مربوطه و پس ازتحلیل بازار و جامعه هدف، رسانه مناسب را انتخاب نموده و با برنامه ریزی صحیح و علمی، زمان، مکان ونحوه استفاده از رسانه های انتخاب شده را برای نتیجه گیری بیشتر، تعیین می نماید.
برنامه های اجرایی کمپین:
جهت عملی کردن اهداف و استراتژی ها و برنامه های تعیین شده برای کمپین تبلیغاتی، سازمان بایستی مراحل زیر را بررسی و مشخص گردد:
- ساختارهای اولیه تبلیغاتی
- ابزاراولیه تبلیغاتی
- خلاقیت و جذابیت درتبلیغات
- انتخاب پیام
- انتخاب رسانه
- برندینگ
- روابط عمومی
- پیشبرد فروش